Struik Wieringermeer BV is een dynamische landbouwmachine fabriek waar hoogwaardige machines ontworpen en geproduceerd worden. Onze producten worden wereldwijd afgezet. Hierdoor hebben wij regelmatig vacatures.

 

Zie hier onze openstaande vacatures:Heb je interesse in bovenstaande functie?
Stuur dan je cv per e-mail naar: wichard@struikholland.nl of per post naar:

Struik Wieringermeer BV
t.a.v. dhr. W. Struik
Schelphorst 67
1771 SM Wieringerwerf

Werken bij STRUIK

VARIX

De VariX-serie is de opvolger van de RF-serie. De VariX is een veelzijdige hakenfrees en uitermate geschikt voor alle voorkomende grondbewerkingen in alle grondsoorten. De VariX hakenfrees is uitgevoerd met een verend bovenkap.

RF

De RF-serie is een machine voor o.a. onze specials en uitermate geschikt voor alle voorkomende grondbewerkingen. De RF-serie is uitgevoerd met een vast bovenkap.

VARIX F

De VariX-F is een volveldfrees die zowel in de front als achter de tractor gebruikt kan worden. De VariX-F is de ideale machine voor alle volveld grondbewerkingen in alle grondsoorten vóór of tijdens het planten of zaaien.

VARIX FX

De VariX-FX is een volveldfrees voor in de front en met een rotordiameter van Ø 760 mm kan de VariX FX dieper werken om voldoende losse grond te creëren bij een pootbedbereiding. De VariX-FX is de ideale machine voor alle volveld grondbewerkingen.

VARIX TWINROTOR

De VariX Twinrotor is een unieke frees met als basis een volveld rotor en een tweede overtop rotor die specifiek het zaaibed in de rug overtop freest. De VariX Twinrotor is de ideale machine voor o.a. wortel of witlof teelt.

VARIX OVERTOPFREES

De VariX 3000-OT overtopfrees is een volveld hakenfrees, waarvan de rotor overtop draait. De VariX 3000-OT is de ideale machine voor een perfect zaaibed, het frezen van grasland en het onderfrezen van loofresten.

BIOROTIX OVERTOPFREES

In navolging van de VariX 3000 Overtopfrees, heeft Struik een lichtere overtopfrees ontworpen met een rotordiameter van 660mm: de BioRotix 3000.

RF STROKENFREES

De RF Strokenfrees bewerkt de grond overtop in smalle stroken, waardoor graspollen onder gewoeld worden en als bemesting onderin het zaaibed komen te liggen. Het resultaat: een schoon zaaibed, precies op de plek waar u het nodig heeft.

ROW-FIX

De Row-FiX is een veelzijdige rijenfrees voor alle voorkomende ruggenteelt. De aandrijflijn loopt bovenlangs zodat er genoeg vrije ruimte is om in hoog gewas te werken. De Row-FiX is uitermate geschikt voor grondbewerking (aanaarden) en mechanische onkruidbestrijding.

ZF

De ZF is een rijenfrees voor alle voorkomende ruggenteelt. De aandrijflijn loopt bovenlangs zodat er genoeg vrije ruimte is om in hoog gewas te werken. De ZF is uitermate geschikt voor grondbewerking (aanaarden) en mechanische onkruidbestrijding.

ROW-FIX SPACE

De Row-FiX Space is een gelijke machine als de Row-FiX, maar dan met 18 cm hogere vrije doorgang voor het gewas. Hierdoor is de Row-FiX Space uitermate geschikt voor een bewerking in nog hogere gewassen, zoals bijvoorbeeld de bloementeelt.

WR

De WR rugvormer is ontworpen voor rugopbouw in lichte tot middelzware grondsoorten met of zonder stenen.

WEED-MASTER

De Weed-Master is speciaal ontwikkeld voor mechanische onkruidbestrijding in gewassen zoals broccoli, bloemkool, spruiten, prei, bieten, knoflook en vele andere gewassen in rijen of beddenteelt.

GLUTTON

De naam Glutton betekent veelvraat en dat is deze loofklapper dan ook! Hij is ontwikkeld voor loofdoding van o.a. aardappelen. Het klappen van het loof helpt besmettingen en virusziekten voorkomen en beperkt het gebruik van chemische middelen. 

LKB-SHIFT 1500

De LKB-Shift 1500 is de ideale loofklapper die gebruikt wordt in de fronthef tijdens het rooien met een verstekrooier. Zo kunt u in één werkgang (zetmeel-) aardappels klappen én rooien, waardoor u de werkcapaciteit aanzienlijk vergroot en arbeid bespaart.

FLKB

De FLKB loofklapper is een compacte frontloofklapper met een mechanisch aangedreven loofafvoerband.